2022

Și iată-mă aici, la câteva ore distanță de 2022, scriind primul meu articol oficial pe blogul care a căpătat viață cu trei zile în urmă. N-ai zice că e mult, însă eu percep altfel trecerea timpului. Aveam de foarte multă vreme în minte ideea de a-mi deschide un blog, însă niciodată „nu am găsit” timpul necesar până când mi-am dat seama de fapt că timp nu va fi niciodată destul. Sunt prioritățile care contează, dar despre asta vom vorbi altădată.

Momentan mi-aș dori să mă rezum la rezoluțiile mele pentru 2022, un an care sper să fie cel puțin la fel de productiv ca și cel precedent. Când spun „rezoluții” nu am neapărat în minte o listă de genul 1.,2.,3., ci mai degrabă gândesc într-o imagine de ansamblu, dorindu-mi așadar să devin mai bună decât am reușit să fiu până acum, să-mi exploatez potențialul la maxim, ’cause damn I’ve got some.

Evident, ca orice alt om cu dorințe, am în plan niște goals pe care am să le duc la îndeplinire fiindcă sunt mult prea ambițioasă ca să nu o fac. Vreau să-mi achiziționez un MacBook. Mi-am deschis blog, prin urmare am nevoie de o ustensilă care să mă ajute la scris, nu-i așa? Da, e un moft. Aș putea folosi un laptop super ieftin care cu siguranță și-ar face treaba, dar de ce să o fac când pe piață există MacBook-uri? Apple, look what you’ve made me do…

London, you already have my heart…

De asemenea, mi-am propus ca în 2022 să vizitez o altă țară înafară de România. Neapărat. Alt moft? Poate, but hey, someone’s got some plans. Cu alte cuvinte, Anglia e pe listă. Nu știu de ce, dar mereu am avut o pasiune pentru tot ce ține de cultura engleză. Totuși, nu-mi place neapărat vremea de acolo, tocmai de asta am de gând să merg în perioada verii când sper eu să nu mă confrunt cu ea. Sunt o persoană curioasă, vreau să vizitez Londra și atracțiile ei turistice. Musai o poză pe Tower Bridge și în fața Big Ben-ului. Ah da! și să mă fotografiez alături de MJ la Madame Tussauds. Vreau și vreau și vreau… 

London Line Poster

 

Mai mult decât atât, vreau să fiu sănătoasă, fericită și împlinită. Prin urmare, vreau să continui să avansez, chiar și la actualul job. Trecuse aproape un an de când lucrez în domeniul energiei electrice și pot să spun că am acumulat atât de multe informații și m-am ales numai cu lucruri bune. Îmi doresc să muncesc în continuare din greu. Să citesc mai multe cărți despre cât de mare e Universul în care trăim și poate câte ceva despre dezvoltare personală și educație financiară. (aici îl am în minte pe Robert Kiyosaki)

Vreau să merg la sală în continuare, să acumulez mai multă masă musculară, să devin mai puternică, să obțin o formă mai bună, deci cum ar suna o sponsorizare sau o colaborare în viitor? Prea mult? Poate, but after all why should we care about what other people say?

Every next level of your life will demand a different version of you.

Deci da! 2022, te aștept cu brațele deschise și… sunt pregătită! Tu ești?

Love,

Oana

Sursă imagine: freepik

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *