Dacă ai ajuns aici, înseamnă că ești curios să mă cunoști mai bine…

Mă numesc Oana, sunt fiică, soră, verișoară, nepoată, prietenă și poate cea mai nechibzuită, dar în același timp, plină de înțelepciune fată pe care o vei cunoaște. Sunt un paradox. At least, so I’ve been told.

În prezent locuiesc în Timișoara, am 21 de ani și sunt pasionată de scris motiv pentru care am deschis acest blog. De asemenea, citesc poezie, cărți romantice, ficțiune și uneori fizică (găuri negre și Univers), merg la sală și nu mă pot decide dacă iubesc mai mult vinul sau cafeaua. 

Îmi plac plimbările de la miezul  nopții (fie ele pe jos sau cu mașina) îmi place noaptea, mâncarea, — cât o iubesc! — pisicile #catmom, filmele bune, călătoriile, o carte bună, marea, apusurile și răsăriturile. Îmi place să zâmbesc și să fac oamenii să zâmbească, iar lista poate continua. 

Mi-aș dori ca lucrurile pe care le fac să lase o amprentă acestei lumi și cumva, cândva să fiu amintită și povestită frumos. Tind să cred că oamenii, fie buni sau răi, își fac simțită prezența chiar dacă sunt sau nu printre noi. 

Dacă ai întrebări sau propuneri de colaborare, nu ezita să-mi scrii pe pagina de contact